Søknadsinformasjon

For å søke opptak til Unge Naturtalenter må du være bosatt i Vestfold og være mellom 15 og 19 år gammel. Ingen forkunnskaper innen friluftsliv er nødvendig, vi ser etter motivasjon fremfor erfaring! Vi håper på mange forskjellige søknader, og ønsker å sette sammen en gruppe med mange ulike egenskaper. 

Når du går inn i søknadsskjemaet via den røde knappen til høyre ønsker vi at du får frem hvorfor du søker. Svar på spørsmålene slik at vi får et solid intrykk av deg. Det er også mulig å sende en video-søknad istedenfor/i tillegg! Det du da må gjøre er å lage en film hvor du forteller hvorfor du vil være med i Unge Naturtalenter, last opp til link i OneDrive/dropbox eller lignende og send til vestfold@dnt.no.

Søknadsfristen er 15.September

Kort tid etter søknadsfristen vil vi invitere alle kandidatene til uttakshelg og ferskingkurs på en DNT-hytte i Vestfold. Dette blir helgen 25.-26 september, så hold av helgen med en gang du søker. På kurset lærer man om basisferdigheter i friluftsliv, som bål, orientering, bekledning, pakking, allemannsretten etc. Utover dette får vi god tid til å bli kjent med hverandre, og det blir snakket mye om prosjektet, motivasjon for å bli med, og hva hele greia innebærer.

Vi vil på uttakshelgen ta inn fler enn det er plass til på prosjektet. Videre etter denne helgen vil de mest aktuelle kandidatene få tilbud om plass i Unge Naturtalenter, og er klare for turer, kurs, samlinger og mye mye moro! De det dessverre ikke er plass til får tilbud om å være med på gratis turlederkurs senere, og får god kjennskap til DNT ung gruppene. Vi har plass til alle :) 

Spørsmål? Ta kontakt med DNT Vestfold. Vestfold@dnt.no