150 turmål i "SjekkUT Vestfold"

Foreningene i DNT Vestfold har gleden av å presentere  "SjekkUT Vestfold" - en liste over 150 flotte turmål i DNT-appen SjekkUT.

DNT fyller 150 år i år, og vi vil feire dette med å gi folket 150 forskjellige turmål i nærmiljøet. Vi i Vestfold bor utrolig nært naturen vår, og potensialet for friluftsglede er utrolig stort.

I DNT-appen SjekkUT kan du enkelt få oversikt over steder det er fint å gå tur til. Turmålene er sortert i ulike temalister du kan melde deg på, og da kan du holde en enkel oversikt over hvilke steder som er besøkt og hvilke steder du har tilgode å oppdage.

Meld deg på i lista "SjekkUT Vestfold" for å oppdage 150 fantastiske turmål spredt i hele Vestfold fylke. Topper, utkikkspunkter, hytter, gapahuker, badeplasser og rasteplasser nært deg!

Bli med på moroa, last ned appen "DNT SjekkUT"

Bli med på 1-2-3:

Med appen kan du:

• Se live-kart som viser hvor du er og turpostene i nærheten

• Sjekke inn digitalt på turposten med mobiltelefon din

• Signere den digitale gjesteboka for hver turpost

• Melde deg på ulike lister med turposter

• Ta et bilde av deg selv på turposten og dele på sosiale medier

• Se hvor mange og hvilke turposter du har sjekket inn på