DNT ung vestfold

Foto: Mats Kneppen

DNT ung er Norges største friluftsorganisasjon for ungdom, med over 34.000 medlemmer. Vi arrangerer turer og kurs for deg mellom 13 og 26 år over hele Norge!

DNT ung Vestfold arrangerer turer, kurs og arrangmenter for unge i hele Vestfold. Noen turer i nærområdet, andre ganger reiser vi! Mange av de gratis med lav terskel, og noen felles helgeturer med overnattinger. Velg akkurat det du vil være med på! :)

Alt er drevet frivillig, og vi trenger flere ungdommer med på laget. Ta kontakt med på Facebook eller Instagram (linker til høyre), eller send en mail til ungvestfold@dnt.no. Vi trenger mye ulike kompetanse.

Under finner du en aktivitetskalender hvor vi legger ut alt hva som skjer av aktivitet i DNT Ung Vestfold. Det blir arrangert ting av gruppene i Holmestrand, Horten, Tønsberg, Sandefjord og Larvik.