VIl du bli et naturtalent i friluftsliv?

Vil du bli et naturtalent i friluftsliv?

Bli med DNT Vestfold på ungdomsprosjektet "Unge Naturtalenter". Gjennom et helt år vil 15 ungdommer mellom 15 og 19 få en grunnleggende innføring i alt friluftsliv og DNT har å by på.

Hvis du liker tanken på å være ute i norsk natur bør du lese videre! 

DNT Vestfold søker deg som bor i Vestfold, er mellom 15 og 19 år gammel, og liker å tilbringe tid utendørs, til prosjektet "Unge Naturtalenter". Unge Naturtalenter er ca. 15 ungdom som møtes jevnlig gjennom fire årstider for å lære ulike aspekter i friluftsliv og turledelse. 

For å søke trenger du absolutt ikke være friluftsekspert, du trenger ikke være medlem i DNT heller. Det du trenger er å være motivert for å bruke tid utendørs sammen med andre folk som er nysgjerrige på friluftsliv! 

Ved deltakelse i Unge Naturtalenter får du være med på samlinger fra september 2018 til juli 2019. Samlingene kan skje på ettermiddag/kveldstid i ukedagene og i helger, og har ulike temaer i et bredt spekter.  


Kursplanen inneholder alt fra "ferskingkurs" hvor man lærer basisferdigheter som orientering, bål og bekledning, til mer spesialiserte kurs som "grunnkurs havkajakk" hvor man lærer alt som skal til for å ferdes langs kysten i kajakker over flere dager. Vi skal og lære om hvordan man ter seg på vinterfjellet, samt DNT's kurs om hvordan man kan påvirke naturpolitiske saker om nærmiljøet. 


Målet med Unge Naturtalenter er at du skal åpne øynene for alt friluftslivet og Den Norske Turistforeningen har å by på gjennom et morsomt, spennende og lærerikt opplegg! 


Du får en rekke flotte naturopplevelser og et hav av friluftsferdigheter
Du får nye venner fra hele fylket
Personlig vekst og lederegenskaper
Du får en rekke kurs og sertifiseringer, blant annet godkjent turleder for DNT
Du blir selvstendig og trygg i norsk natur

Søknadsfristen er 24. August, og aktuelle kandidater blir invitert til gratis "ferskingkurs" lør-søn 25.-26 august på DNT-hytta Trollsvannsstua. Her blir det også inngående informasjon om Unge Naturtalenter, innhold og forventninger. Etter ferskingkurset vil de mest aktuelle kandidatene få tilbud om innpass i Unge Naturtalenter. 

Prosjektet er gratis for deg som deltaker, men forutsetter at du melder deg inn i DNT. Samlet verdi på alle kurs naturtalentene får gratis tilsvarer mange tusen kroner.

For mer informasjon kan du klikke HER

Interessert i å høre mer? 

  • Ring til prosjektleder Mats Kneppen på 97173497 for en hyggelig prat eller send mail til mats.kneppen@dnt.no Skrevet av Mats Kneppen 14. juni 2018