Kom deg ut - dagen i Vestfold

Det myldret av folk rundt Sognsvann under Kom deg ut-dagen.
Det myldret av folk rundt Sognsvann under Kom deg ut-dagen. Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Kom deg ut-dagen er en av DNTs nasjonale turdager og arrangeres to ganger i året; første søndag i februar og september. Følge med på nettsidene eller i lokale medier for å finne lokale arrangement.

Kom deg ut-dagen er Den Norske Turistforenings nasjonale turdag. Barn og voksne, ungdom og eldre, hyperaktive friluftslivsentusiaster og blide sofagriser, eksperter og nybegynnere - vi har tilbud for alle på Kom deg ut- dagen!

Denne dagen ønsker vi å gi deg en smakebit av friluftslivet, forhåpentligvis en smakebit som gir mersmak! Tilbudene er gratis, og i den grad det koster noe, så er prisen for aktivitetene kraftig subsidiert. Turledere og aktivitetsledere er med på alle arrangementene, vi ordner med bål og griller og vi setter opp busser der det er nødvendig. Denne dagen får du mulighet til å prøve noe du ikke har vært med på før!

Kom deg ut-dagen arrangeres av DNTs medlemsforeninger to ganger i året - i februar og september - og dermed kan du få delta i et mangfold av aktiviteter som spenner fra bading, klatring, topptur og naturstier sommerstid, til aking, topptur, skileik og isfiske vinterstid.