Friluftsskole sommer 2018

16 lykkelige deltakere mellom 10 og 13 år har deltatt på Vestfolds første Friluftsskole. Friluftsskolen har vært en stor suksess, og er et samarbeid mellom DNT Horten og Holmestrand og Omegn Turistforening.

Holmestrand og Omegn Turistforening og DNT Horten har i samarbeid arrangert Vestfolds første friluftsskole. På mandag i uke 26 stilte 16 unge håpefulle deltakere mellom 10 og 13 år opp på Knudsrødhytta i Horten for å delta på opplæring av friluftsferdigheter og gode opplevelser i lokal natur.

Skolen varte fra 0900-1500 mandag-torsdag, med innlagt overnatting siste kveld. Alle deltakerne overnatta i lavvoer og under åpen himmel!

Innholdet ellers var preget av det varme deilige været. Vannaktivitetene kanopadling, livet i fjæra og fri bading var den store hiten. Utenom dette har deltakerne fått opplæring i orientering, kart og kompass, bålmaking, allemannsretten, mat på bål og generelt leirliv.

Tilbakemeldingene fra deltakere og foreldre har vært strålende, og dette er absolutt en tradisjon som er kommet for å bli!

God sommer, og heia friluftslivet! 😊

Skrevet av Mats Kneppen 10. juli 2018