Kom Deg Ut Dagen i Vestfold

Store og små fikk prøvd seg i akebakken.
Store og små fikk prøvd seg i akebakken. Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Den Norske Turistforening fyller 150 år den 21. januar. I den forbindelse arrangeres Kom Deg Ut -dagen 5 ulike steder i Vestfold! Bli med å feire en fantastisk utebursdag! Alle arrangementene er gratis og åpne for alle.

Klikk deg inn på de ulike arrangementene under for mer detaljer om tid og sted!

Holmestrand og Omegn Turistforening: 21. januar. Åpent på Brannåshytta og Nordre Løkenseter med gratis kaffe og saft til alle!

DNT Horten: Vi arrangerer ski- og akedag i Horten i forbindelse med 150-års dagen til DNT. Natursti og premier. Åpent for alle! OBS OBS: Følg med på arrangementet for tid og sted, det kan endre seg etter hvor den beste snøen ligger.

Tønsberg og Omegn Turistforening: 21. januar. Natursti til Trollsvann med spennede premier. Grill egen bålmat, aking, ski og alt man kan tenke seg av vinterglede.

Larvik Og Omegn Turistforening: 21. januar. Gratis saft, kaffe og bursdagskake på Lauvesetra! Turtipp med premier for barna, trugeløp, aking og morsomme konkurranser.

Sandefjord Turistforening: 4. februar. Fullt trøkk på Svinesaga på Goksjø. Bål står klart for egen bålmat, kioskutsalg og Turbo med overraskelse til barna. Ta med skøyter for nykjørt skøytebane på Goksjø!

Ingen kommende aktiviteter.

Klikk her for å skrive tekst.

Skrevet av Mats Kneppen 11. januar 2018