Grønn Fredag Sandefjord // du kan Hente tilbake utstyr på Cafe Vintage

Foto: Teresa Godding

Takk til alle som gjorde Grønn Fredag Sandefjord til et supert arrangement. Vi fikk inn mye forskjellig, og masse relevant utstyr! Haugevis av de innleverte artiklene har skiftet eier i den grønne ånd :)

DNT Ung'ere fra Sandefjord Turistforenings ungdomsgruppe og fra DNT Ung Vestfold bidro sammen med Cafe Vintage til at arrangementet gikk pent for seg. Bra med trykk av mennesker, god gulrotkake, og mange rare skatter oppsummerer kvelden fint :)

Var du fornøyd med å bare bli kvitt utstyret? Du kan stole på at gjenværende utstyr blir donert til veldedighet og til folk som trenger det. Resterende utstyr kan hentes på Cafe Vintage i Kongens gate 1 i Sandefjord sentrum. Utstyret kan hentes mandag- lørdag fra 1000-1600.

Utstyr som ikke hentes innen onsdag 13. desember gis bort til hjelpesentral/frivilligsentral.

Et godt tips er å smake på god mat og god kaffe idét du kommer innom den flotte caféen!

Takk for laget, neste år blir det enda bedre!

PS: Bilder av gjenværende utstyr finnes i slideshow under.

Klikk her for å skrive tekst.

Skrevet av Mats Kneppen 29. november 2017