Grønn Fredag - Sandefjord

Grønn fredag
Grønn fredag

Loppemarked for friluftsutstyr og -bekledning!

Har du en delvis slitt ryggsekk? En litt for stor allværsjakke? Eller kanskje et par fjellsko du aldri bruker? Slutta å bruke stormkjøkkenet ditt? Tenk på mengden ubrukt friluftsutstyr i landet som kan få nye og ivrige eiere!

DNT ung arrangerer igjen suksessen Grønn Fredag – en motpol til kjøpehysteriet på Black Friday.
Har du en delvis slitt ryggsekk? En litt for stor allværsjakke? Eller kanskje et par fjellsko du aldri bruker?

Grønn fredag er en nasjonal bytte/selge-dag der du kan bytte inn friluftsklær og -utstyr du ikke trenger og samtidig gjøre noen skikkelig gode kupp.

I Sandefjord skjer det i samarbeid med, og på Cafe Vintage, Kongens gate 1. Det er åpent loppemarked fra 1700-2000. Betaling skjer via Vipps!

Dere som ønsker å selge eller gi bort utstyr leverer dette i Sandefjord Turistforenings lokaler i Matrosgata 6 i åpningstid.
Onsdag: 1200-1600
Torsdag: 1000-1800
Fredag: 1000-1600

Husk å sette en lapp (viktig at den sitter fast) med pris og telefonnummer. Ungdom fra DNT Ung Sandefjord er på stedet på Grønn Fredag og sørger for utsalget. 

Merk: ønsker man å komme direkte med utstyret sitt for å være der under utsalget mtp. forhandling, informasjon osv. er man hjertelig velkommen til det! :)

Etter arrangementet publiseres en liste over utstyret som ble igjen, og om ikke det hentes fra Sandefjord Turistforenings lokaler innen 2 uker gis det bort til FreTex, frivillighetssentral, skoler, eller lignende.

NB: Selv om arrangementet arrangeres av DNT Ung er det selvfølgelig åpent for folk i alle aldre som både vil kjøpe og selge friluftsutstyr! :) Gjenbruk er bra for fler enn ungdommer!

Klikk her for å skrive tekst.

Klikk her for å skrive tekst.

Skrevet av Mats Kneppen 16. november 2017