Grønn Fredag - Sandefjord

Grønn fredag

Loppemarked for friluftsutstyr og -bekledning!

Har du en delvis slitt ryggsekk? En litt for stor allværsjakke? Eller kanskje et par fjellsko du aldri bruker? Slutta å bruke stormkjøkkenet ditt? Tenk på mengden ubrukt friluftsutstyr i landet som kan få nye og ivrige eiere!

DNT ung arrangerer igjen suksessen Grønn Fredag – en motpol til kjøpehysteriet på Black Friday.

Grønn fredag er en nasjonal bytte/selge-dag der du kan bytte inn friluftsklær og -utstyr du ikke trenger og samtidig gjøre noen skikkelig gode kupp.

I Sandefjord skjer det i samarbeid med, og på Cafe Vintage, Kongens gate 1. Det er åpent loppemarked fra 1700-2000. Betaling skjer via Vipps!

Dere som ønsker å selge eller gi bort utstyr leverer dette i Sandefjord Turistforenings lokaler i Matrosgata 6 i åpningstid.
Onsdag: 1200-1600
Torsdag: 1000-1800
Fredag: 1000-1600

Husk å sette en lapp (viktig at den sitter fast) med pris og telefonnummer. Ungdom fra DNT Ung Sandefjord er på stedet på Grønn Fredag og sørger for utsalget.

Merk: ønsker man å komme direkte med utstyret sitt for å være der under utsalget mtp. forhandling, informasjon osv. er man hjertelig velkommen til det! :)

Etter arrangementet publiseres en liste over utstyret som ble igjen, og om ikke det hentes fra Sandefjord Turistforenings lokaler innen 2 uker gis det bort til FreTex, frivillighetssentral, skoler, eller lignende.

NB: Selv om arrangementet arrangeres av DNT Ung er det selvfølgelig åpent for folk i alle aldre som både vil kjøpe og selge friluftsutstyr! :) Gjenbruk er bra for fler enn ungdommer!

Klikk her for å skrive tekst.

Skrevet av Mats Kneppen 16. november 2017