DNT Ung Vestfold arrangerer Basecamp for ungdom 13-16 år

DNT Ung Vestfold inviterer alle ungdom 13-16 år på gratis og åpen BaseCamp på Trollsvannstua. Du trenger hverken være medlem eller betale for å melde deg på, du trenger bare å fylle  ut påmeldingsskjema!

BaseCamp er supersosialt og spekket med gøyale utendørsaktiviteter! Ungdom mellom 13 og 16 fra hele fylket kommer, klare for å  være ute hele helga :)

Erfarne turledere og aktivitetsledere fra DNT Ung Vestfold arrangerer masse ulike aktivitetstilbud. Dette arrangementet er GRATIS å melde seg på, det er heller ingen krav til at du er medlem i DNT. Her er det glede og det sosiale som er i fokus!

Oppmøte skjer direkte på Trollsvannstua eller ved togstasjon i Larvik, Sandefjord eller Tønsberg eller parkering ved fergeleiet i Horten kl 17.00. (Oppgi oppmøtested ved påmelding).

Pakkeliste

Sovepose
Liggeunderlag
VARME klær
Badetøy
Toalettsaker
Ullsokker
Gode sko
Regntøy
Myggmiddel
Tallerken og bestikk
Snacks

Fredag:
18.00: Oppmøte og innlosjering i lavvoer.
Grilling: Pølser
Bli-kjent-leker og litt informasjon om DNT

Lørdag:
Frokost
Zorb-fotball (store, oppblåsbare baller)
Lunsj
Kajakkpadling
Topptur til Barlindkollen
Bålkurs og middag: Taco på bål
Utekino: Trolljegeren
Vi popper poppcorn på bålet

Søndag:
Frokost
Rapell
Lunsj
Multisportkonkurranse
1500: Vel hjem

Mer detaljert tidsplan kommer, men her får du et innblikk i hvordan dagene ser ut.

Klikk her for å skrive tekst.

Skrevet av Mats Kneppen 11. august 2017