AKTIV: Ramsløktur i Holmestrandsåsene søndag 13. mai

Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening
Oslofjorden (se kart)

OBS - NY DATO PGA SNØ!

HJELP!!!   Etter en rekognoseringstur i området forleden hvor vi vasset i snø til knes, fant vi ut at det var lurt å utsette turen fra 29. april  til søndag 13. mai da deler av turen går på skyggefulle traktorveier.  Ikke et stygt ord om all SNØEN i vinter.  Vi har jo fått masse fine ski- og trugeturer i nærområdene våre, men det er jo litt uvant med disse mengdene og en smule vanskelig å langtidsplanlegge.

FORTVIL IKKE – vi skal få en fin vårtur i Holmestrandsåsene. Som annonsert i TOT’n - en middels krevende tur som passer både for de som vil ha en god søndagstur samt få oppleve denne ville kjendisurten, beregnet gangtid 5-6t.

Vi satser på samkjøring fra p-plass i Fjordgata Tønsberg søndag 13.5 kl. 10:00.  Vi kjører også innom p-plass utenfor Holmestrand stasjon og plukker opp turdeltakere der ca. 10:30.  Så fortsetter vi på gamle E18 mot Sande, tar til venstre i dumpa ved Skjervikbukta og kjører opp mot den nye tunnelinngangen på Vestfoldbanen og parkerer der.

Rute: Opp Skjerviklia, følge løyper langs åsen – ned Angersklev - gjennom hyttefeltet ved Holm, eventuelt det gamle jernbanesporet, tilbake til p-plass ved tunnelen. Smaksprøver og tips til bruk av ramsløken inngår i turen.

PÅMELDING pga. samkjøring og smaksprøver innen tirsdag 8.mai.

KART: HOoTs turkart BOTNEMARKA og Hillestad 2017 1:20.000 kan brukes.

TURLEDER: Helene Dahlman; mobil 906 50 948

TA MED matpakke og drikke for en dag, ellers blir aktuell informasjon om turutstyr etc. publisert på facebooksida til AKTIV i april 2018.

AKTIV: Ramsløktur i Holmestrandsåsene søndag 13. mai

OBS - NY DATO PGA SNØ! HJELP!!!   Etter en rekognoseringstur i området forleden hvor vi vasset i snø til knes, fant vi ut at det var lurt å utsette turen fra 29. ...

Turleder:

• Helene Dahlman