HIMINGSJÅ – med VIDT UTSYN over TELEMARKS TAK – 29.-30. september

Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Fottur, #Aktiv, #Hyttetur, "Lifjell
Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening

Helgetur med en overnatting på Notodden Turlags nye flotte hytte på Lifjell. Med denne er enda et av de nære fjellområdene blitt tilgjengelig for fjellturister, og en superflott og ny hytte står klar til å ta imot overnattingsgjester.  Helgen 29.-30.september har du sjansen til å bli med AKTIV på tur. Lørdag drar vi av gårde på oppdagelsesferd for å oppleve den nye fine hytta, turlagets stolthet, og terrenget rundt; et innbydende turterreng med massevis av telemarkstopper på rundt 1100m som kan bestiges.

LØRDAG 29.september:
Kl. 9:00
blir det avreise fra Fjordgata p-plass, Tønsberg.  Vi kjører i privatbiler mot Notodden og Himingsjå – til p-plass ved Myregvarv hvor vi parkerer.
Kl. 13:00 Siste stykket mot hytta bruker vi beina (1,3km).
Kl. 14:00 Her setter vi fra oss sekkene, installerer oss i hytta og gjør oss klare til dagens tur til noen av de mange toppene i området (Slettefjell, Himingen) ca 5t.dagslys.
Kl. 19-20 Felles middag på hytta organisert av turlederne.

SØNDAG 30.september:
KL.9:00
Frokost og hytterydding.
Kl.10:30 Vi gjør oss klare til dagens tur. Da satser vi på å fortsette toppturene i området, en god dagstur på ca.6t.
Kl.17: Avreise mot Tønsberg

·         Turkart LIFJELL v/Notodden Turlag og Notodden o-lag 1:30.000 (fås kjøpt på TOT-kontor).
·         Oppmøte Fjordgata p-plass, Tønsberg, lørdag 29.september kl.9:00.
·         Påmeldingsfrist: fredag 21.september.
·         Minimum 6 turdeltakere + 2 turledere (og maks 20).
·         Turpris: Medlemmer kr. 500; ikke medlemmer kr. 600.  Transporten i privatbiler + bomavgift betales til sjåfør.
·         Pakketips: Vanlig turtøy for høstturer, husk godt fottøy og varmt tøy, gjerne gamasjer.

·         Turledere: Eivind Kjølsrød, mobil 918 08 369, epost: eivind.kjolsrod@gmail.com; Helene Dahlman, mobil 906 50 948, epost: helene.dahlman@sf-nett.no

Turledere:

• Eivind Kjølsrød