Toppturer i Romsdalen

11. mars
Voksne, Fjellsportinteresserte
DNT fjellsport Lillehammer, DNT Lillehammer
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)

Vi drar fra Lillehammer til Romsdalen fredag ettermiddag. Turen er fra fredag 9. - søndag 11. mars. Ved adkomst blir det innkvartering på ei hytte i nærheten av Åndalsnes. Dette blir basen for helga. Lørdag er dagen for tur, med mulighet for liten tur på søndag før avreise.

Forslag til turmål er området i Grøvdalen innenfor Isfjorden. Aktuelle topper kan være Juratindryggen, Kyrkjetaket eller Kjøvskardstind. Vi blir enige om turmål fredag kveld. Værforhold og skredfare vurderes i forkant og underveis.

Utfyllende info om tur og hytte blir sendt ut søndagen før avreise.

Det tas forbehold om avlysning pga. vær og føre.

Utstyr: Toppturski, feller, skredsøker, søkestang, spade, stegjern, isøks. Varme og vindtette klær, ull og dun.

Kart: Eresfjord 1320 II, 1319 IV Valldal og Sunndalsøra 1420 II (Avhengig av turvalg)

Vanskelighetsgrad: Krevende

Avreise: Fredag kl 15 med bil fra Statoil Strandtorget, Lillehammer

Påmeldingsfrist: fredag en uke før avreise

Deltagerbegrensning: 10 personer

På samlinger har vi ikke turleder, men turkoordinator. Oppgaven til turkoordinator er å organisere samlingen (tid og sted). Turkoordinator vil ikke kunne ha oversikt over hvor den enkelte deltaker er til enhver tid. Deltakerne må selv vurdere sine ferdigheter, og den enkelte har ansvar for seg selv og sikkerheten under turen.

Toppturer i Romsdalen

Turledere: