AKTIV: Trugetur i Ramnes 14. mars

Fellestur

Dato
14. mars kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, , #Trugetur, #Aktiv, #Nærtur
Arrangører
Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening
Dette arrangementet er over!

Oppmøte på parkeringsplassen ved Re videregående skole/Ramneshallen. Det er selvfølgelig fine snøforhold i området og skiløyper som krysses. Det blir en runde i terrenget som består av skog og jorder. Noen topper blir det også, på 144 moh er det fin utsikt. Vi blir ute i rundt 2 timer og holder et jevnt tempo, så noen blir nok litt svett på ryggen. Fortsatt er det bruk for hodelykt!

Det er skiltet til Re videregående skole og Ramneshallen fra Revetal på RV 35, Bispeveien.

https://kart.gulesider.no/?index=yp&id=84226372&query=

Gleder meg til trugetur!

Siri 91889119

 

Bli med AKTIV på trugetur i vinter! Kveldsturene er ca. 2 – 2,5 timer, og vi holder et tempo som gjør at vi blir svette på ryggen. Tur i mørket er magisk i lyset av vandrende lykter og kanskje opplyst av månen. Noen av turene er oppsatt med sted og oppmøteplass. For andre turer ser vi an hvor det er snø og gode trugeforhold. Kanskje blir turen lagt til dine hjemtrakter, kanskje vi må kjøre litt.

Alle turene er å finne på TOT’s hjemmeside: tot.dnt.no og på Facebook: AKTIV, Tønsberg og Omegn Turistforening. Følg med for oppdateringer og nærmere beskrivelse av turene. For alle kveldsturene gjelder det at dersom det er snømangel vil turen likevel avholdes; enten flyttes eller avholdes til fots.

Ingen påmelding; bare å møte opp. Husk hodelykt og truger. Truger for bruk på arrangementer kan lånes av TOT. Avtales og hentes på TOT-kontoret, på brygga. Det kan også være en fordel med staver, men dette er litt smak og behag.

Dato

Tid

Sted, oppmøte

 Turleder

Onsdag 17.januar

18:00

Undrumsdal, Holt gård

Nick

Torsdag 1.februar

18:00

Ikke bestemt

Gro

Onsdag 14.februar

18:00

Skoppum

Svein

Torsdag 1.mars

18:00

Taranrød

Live

Onsdag 14.mars

18:00

Ramnes

Siri

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Siri Hauge Fevik