Barnas Turlag: Fellestur til Haukeli Husky - Villmarken kaller

Barn, Ungdom
Fellestur, Skitur, #Fellestur, #Skitur, #Vintertur, #Haukelifjell, #Hundespann
Barnas Turlag Tønsberg, Tønsberg og Omegn Turistforening
Telemark - Lifjell (se kart)

Vi møtes hos Haukeli Husky. Overnatter på gården (senger eller madrasser) begge nettene, men er ute på dagtid med hundene. På lørdag kveld blir det mulighet for å varme seg i badstue og badestamp.

Turen tilpasses vær-og føreforhold.

Oppmøte fra kl 19.00 fredag. Det blir en enkel felles middag når alle har ankommet (ca. Kl 20.00). Også felles middag lørdag ettermiddag/kveld etter hundekjøring. Brødmat og annen mat/drikke/snacks må medbringes av den enkelte.

Det er plass til ca 17, så førstemann til mølla. Trenger minimum 12 deltagere for å kunne gjennomføre turen.

Fra dato: 20 april kl 19.00
Til dato: 22 april 2018
Turen passer spesielt for barn og ungdom i alderen 10-16 år. Turområde er Hardangervidda, Telemark-Lifjell.
Se mer om Haukeli Husky her >>

Pris: Kr. 1.500,- for voksne og kr. 800,- for barn. Krav om medlemskap i DNT.
Det er bindende påmelding, og kr. 500,- pr. deltaker betales til konto 2420.22.02590 merket BT Husky når du melder deg på.

Utstyr: Utstyr og klær til å være ute i hele dagen, ski.  Se pakkeliste for vintertur.

Barnas Turlag: Fellestur til Haukeli Husky - Villmarken kaller

Bli med Barnas Turlag og Haukeli Husky på vintertur med hundespann, og med overnatting på gården til Haukeli Husky. Alle får kjøre mye hundeslede og delta i stell av hundene. ...

Turleder:

• Lena Kolstø