DNT Tilrettelagt, Holmestrand - Aketur til gapahuken ved Botnestua

Dette arrangementet er over!

Vi møtes på parkeringsplassen ved Botnestua. Her er det ca 100m ned til Gapahuken nederst i "Skileikområdet". Dersom det er snøfritt, er det fremkommelig med rullestol. Dersom det er snø, er det tilgjengelig med kjelke.

Ta med akebrett, akematte, rumpeakebrett eller ski.

Vi tenner bål  ved gapahuken og deltakerene tar med egen mat til kveldsmat.

Ta med:
Egnet tøy for turen
Sitteunderlag
Mat (vi tenner bål)
Drikke
Ledsager

FTU er et tilbud til personer med utviklingshemninger i alle aldre samt deres familie, venner og støtteapparat. Turene er lavterskel og vanligvis tilrettelagt for rullestolsbrukere. Turene går den 3. onsdagen i mnd. Tilbudet er gratis og du trenger ikke å melde dere på, det er bare å møte opp. For å gjøre det enkelt sørger Holmestrand og Omegn turistforening for bål/grill (forutsatt at skogbrannfaren er over) og deltakerene tar med egen mat. Vi har ulike enkle friluftsaktiviteter som f.eks. tur, natursti og matlaging på bål og området er tilgjengelig for rullestolbrukere. Vi har et stort fokus på det sosiale og avslutter hver gang med enkel kveldsmat rundt bålet. Du må ha på varme klær som er lett å bevege deg i - og ta med regntøy. For aktiviteter i strandsonen anbefaler vi alltid redningsvest.

Sikkerhet på turene: 

  • Alle må ha med seg ledsager, foreldre/foresatte, assistent eller lignende. Den enkelte har ansvar for seg selv. 
  • Du må selv være forsikret.
  • Turledere har med seg enkelt førstehjelpsutstyr, men er ikke medisinsk personell.  

DNT Tilrettelagt, Holmestrand - Aketur til gapahuken ved Botnestua

Vi møtes på parkeringsplassen ved Botnestua. Her er det ca 100m ned til Gapahuken nederst i "Skileikområdet". Dersom det er snøfritt, er det fremkommelig med rullestol. Dersom det er snø, ...