Vårtur fra Falkensten til Mulvika

2. mai kl. 10:00 - 15:00
DNT Horten, DNT Vestfold , Holmestrand og Omegn Turistforening , Tønsberg og Omegn Turistforening
Oslofjorden (se kart)

Vårens vakreste tur  søndag 02.mai

Vi møtes ved parkeringsplassen til Falkesten skole.  Så følger vi veien ut til Varnestangen før vi bestiger Slettefjell med sin storslåtteutsikt. Derifra går blå-merket kyststi videre ned til Frebergsvika over til Åsenstranda før vi igjen klatrer opp på Frebergskastet.

Fra Frebergkastet rusler vi nedover mot Sandssletta, Snekkestad og videre til Mulodden og Ruseberget med mulighet til å gjøre en liten avstikker nedom Mulvika fyrlykt før vi går over til busstoppet ved Mulvika.

Retur fra Mulvika med rutebussen tilbake til Falkensten skole - ta med busspenger!

Turen tar ca 5-6 timer i kupert terreng.  Middels krevende. Lengde ca.  14 km.

Turen er gratis!   Alle er hjertelig velkommen til å delta.

OBS!   Pga koronarestriksjoner må vi sette tak på antall deltagere, samt kreve påmelding!

Vårtur fra Falkensten til Mulvika

Vårens vakreste tur  søndag 02.mai Vi møtes ved parkeringsplassen til Falkesten skole.  Så følger vi veien ut til Varnestangen før vi bestiger Slettefjell med sin storslåtteutsikt. Derifra går blå-merket kyststi videre ned ...

Turledere:

• Odd Willy Oterhals