Kajakk Grunnkurs Hav (13-16 år)

11. september kl. 10:00
12. september kl. 16:00
DNT ung Tønsberg, Tønsberg og Omegn Turistforening

I DNT ung 13-16 drar ungdommen på turer uten foreldrene sine. Én til to voksne turledere leder turene og legger til rette for at ungdommen skal få gjøre stort sett akkurat det de har lyst til - å ha det kjekt sammen!

Kajakk er den absolutt flotteste måten å oppleve sjøen på, og nærmere naturen kommer du ikke mens du glir lydløst gjennom vannet. Dette kurset passer for deg som ikke vet noen ting om kajakk og for deg som har padlet en del uten å ha vært på kurs før. Kurset heter Grunnkurs Hav, varer i to dager og lærer deg alt du trenger å lære for å bli en selvstendig padler. Kurset er en del av våttkortstigen og kvalifiserer til Padleforbundets våttkort. Dette må du ha for å leie kajakk rundt om kring.

Kurset dekker følgende emner:

• Basis padleteknikk
  • Kameratredning og egenredning
  • Vurdere sjø og farvann mtp. risiko
  • Planlegge turrute
  • Masse lek, kos og bading fra kajakken! :D

Kurset holdes i Færder nasjonalpark. Her er det et yrende fugle og dyreliv, og er vi heldige får vi besøk av nysjerrige seler ute på vannet.

Dette kurset holdes svært billig og er godt under markedspris på denne type kurs.Medlemsskap for deg mellom 13 og 16 koster 225, så her tjener du inn medlemsskapet med en gang.

• Pris for DNT-medlem: 1200,-
  • Pris for ikke-medlemmer: 1600,-

Om prisen er grunnen til at du ikke har anledning til å melde deg på ber vi deg sende en mail til mats.kneppen@dnt.no med spørsmål om gratis påmelding.

Turledere:

• Anne Larsen