Avlyst Gratis klatrekveld på Høyt Under Taket (13-16 år)

Fellestur

Dato
4. mars kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Arrangører
DNT ung Tønsberg, DNT Tønsberg og Omegn
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

NB: Denne aktiviteten er kun for deltakere fra Tønsberg kommune pga. gjeldene smittevernsregler.

Denne klatrekvelden er for alle mellom 13 og 16 år som vil prøve seg på klatring. Vi drar på senteret Høyt Under Taket (https://hoytundertaket.no/tonsberg/) hvor vi prøver oss frem på alt senteret har å by på. Med oss har vi en instruktør som sørger for at det vi holder på med er trygt. 

I DNT ung 13-16 drar ungdommen på turer uten foreldrene sine. Én til to voksne turledere leder turene og legger til rette for at ungdommen skal få gjøre stort sett akkurat det de har lyst til - å ha det kjekt sammen!

Klatring er en fantastisk spennende aktivitet hvor man får kjenne på høyde, mestring og pushing av egne grenser. På senteret finnes klatreruter for ALLE nivåer - så her er det garantert noe for deg. Klatring trener deg både fysisk og mentalt samtidig som at det er en sosial og hyggelig aktivitet. Blir du bitt av basillen er det en livslang glede.

Alt av utstyr som trengs er inkludert og det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på via rød knapp til høyre + å dukke opp med godt humør! (Obsobs - du må trykke deg videre noen steg i påmeldingen før den er helt igjennom)

I tillegg til å sørge for sikkerheten vil instruktøren hjelpe oss med grunnleggende klatreteknikk for at vi skal få så god opplevelse som mulig.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Bente Bugge Erlingsen
  • Anne Larsen